شهزاد محمدیان

متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا


کرایولیپولیز چندوجهی با

کادر درمان

رفع چاقی موضعی

پيام كوتاه سلامتي

درمان افتادگی و شلی پوست

آدرس مطب

مشاوره ورزشکاران حرفه ای

رفع خطوط ناشی ازبارداری

مراقبت های تغذیه در بیماران مبتلا به افسردگی

ویژگی بیماری افسردگی احساس شدید و دائمی غم،بدبینی و عدم علاقه به زندگی می باشد،به طوری که این احساسات آنقدر در فرد شدید می شود که ممکن است ادامه فعالیت های عادی روزمره را برای وی غیر ممکن سازد.اختلال در نظم خواب ، بی اشتهایی و کاهش میل جنسی را نیز می توان به این علائم افزود.هنگامی که افسردگی شدت می یابد ، ممکن است فکر خودکشی نیز به ذهن بیمار خطور کند. از عوامل ایجادکننده این بیماری می توان به روی دادهای تنش زا در زندگی ، مانند مرگ عزیزان ، از دست دادن شغل ، بازنشستگی و نگرانی های مالی اشاره کرد.بیماری افسردگی اغلب تشخیص داده نمی شود و تخمین زده می شود که از هر پنج نفر این بیماری را در طول زندگی خویش تجربه کرده باشد.

علائم بیماری :
مهم ترین علائم بیماری،تداوم حالت غم و افت روحی زیاده از حد در فرد است.از علائم دیگر می توان به اظطراب،لذت نبردن از زندگی،کمبود انرژی،خستگی،عدم تمرکز کافی،کم بودن حس عزت نفس،عدم اعتماد به نفس،احساس گناه و بدبینی نسبت به آینده اشاره کرد.تمایل به خودآزاری و خودکشی ممکن است به ذهن فرد خطور کند و یا این که آن را به مرحله عمل در آورد.همچنین ممکن است خواب بیمار آشفته شود و اشتهای وی نیز کاهش یابد.

درمان های متداول :
مراجعه به پزشک و عمل به توصیه های پزشکی کاملاً ضروری است.هرگونه تغییر در رژیم غذایی فرد باید با مشورت پزشک باشدو این تغییرات در غالب یک برنامه درمانی جامع گنجانده شود.داروهای ضد افسردگی که عمدتاً تجویزمی شوند،ضد افسردگی های سه حلقه ای(Trcyclic) مهار کننده های مونوآمین اکسیداز مهار کننده های انتخابی جذب مجدد سروتومین هستند.

غذاهای مفید :
ممکن است رژیم غذایی به تنهایی علاج بیماری افسردگی نباشد،اما اگر با درمان هایی که توسط پزشک تجویز می شود توام شود،می توان مفید واقع شود.ثابت شده است که ایجاد تغییرات در رژیم غذایی افرادی که به افسردگی خفیف دچار بوده اند،بسیار سودمند بوده است.جو که خاصیت ضد افسردگی آن شناخته شده است،دارای ساپونین(saponin)،آلکالوئید،ویتامین های B و فلانوئید می باشد.خوردن جو به شکل حلیم یا آش برای افرادی که خلق افسرده ای دارند،درمانی مؤثر است.گیاه پزشکان مدت های مدیدی سالاد حاوی برگ ریحان(سپرغم)را به علت خاصیت ضد افسردگی آن تجویز می کرده اند.مواد فعال این گیاه داروئی شامل روغن های فرار و کامفر ریحان می باشد.

کلم بروکسل، کلم پیچ،کلم سیاه،چغندر،مارچوبه،اسفناج و لوبیای چشم بلبلی همگی منابع قوی فولات و ویتامینBهستند. افسردگی نشانه ی متداول کمبود فولات است.مشاهده شده است که کمبود فولات در بدن رابطه مستقیمی با عدم اثر بخشی داروهای ضد افسردگی نظیر باز دارنده های سروتونین دارد.صبحانه همراه با غذاهای فرآهم آمده از غلات،نان و عصاره مخمرها،که با اسید فولیک غنی شده باشند،باعٍ افزایش سطح ویتامین B در خون می شود.

گوشت لخم و شیرکم چرب منابع خوبی از ویتامینB6می باشند که بدن برای تبدیل اسید آمینه ای به نام تریپتوفان به سروتوئین ناقل پیام های عصبی(که مسئول بهبود روحیه فرد هستند بدان نیازمند است).نتایج بعضی از آزمایش ها نشان داده که میزان ویتامینB6در افراد افسرده بسیار کم تر از افراد عادی می باشد.

غذاهایی که باید از خوردن آنها اجتناب کرد :
شکر،عسل،شیرینی ها،بیسکوئیت،کیک و نوشیدنی های شیرین باعث افزایش ناگهانی قند خون می شوند که اغلب به دنبال آن حالت«پایین افتادن» قند خون دست می دهد.این گونه غذاها ممکن است باعث تشدید حالت یأس و نومیدی در فرد شوند و افراد افسرده باید در مصرف آن ها جداً جانب اعتدال را رعایت کنند.افرادی که داروهای بازدارنده مونوآمین اکسیداز مصرف می کنند باید از مصرف مواد غذایی که در ذیل می آید پرهیز کنند:

پنیر به ویژه انواع پنیرهای تخمیر شده،گوشت جانوران شکاری،عصاره های گوشت و غذاهای حاوی آن،ماهی شور،ترکیبا ت پروتئین گیاهی اسانس دار و نوشابه های الکلی که از نظر بیولوژیکی حاوی آمین های فعال نظیر تری آمین،هسیتامین و دوپامین هستند.عدم رعایت پرهیزهای غذایی ذکر شده موجب واکنش های ناخوش آیند و حتی مخاطره آمیز بخصوص سردرد و بالا رفتن فشارخون در فرد می شود.

سایر اقدامات :

تنتور جو،عصاره ریحان(سپرغم)یا تنتور دامیانه از داروهای گیاهی شفابخش شناخته شده ای هستند که گیاه پزشکان برای این بیماری تجویز می کنند. های پری کوم(گل راعی)به عنوان یک مکمل غذایی،به شکل قرص موجود می باشد و می توان آن را از داروخانه ها و فروشگاه های مواد غذایی بهداشتی تهیه کرد.این گیاه دارویی در آلمان اغلب برای افراد مبتلا به افسردگی خفیف تجویز می شود. !!!!!!!!جدبد ترین دستگاه لاغری موضعی بدون جراحی کرایولیپولیز 4 بعدی ،نسل جدید کرابولیپولیز جهت درمان چاقی موضعی رسید

آرمیتاکلینیک مفتخر است اولین مرکز ارایه دهنده این نوع کرایو است برای رزرو نوبت وکسب اطلاعات بشتر با با شعبه دوم تماس حاصل فرمایید. 021-22366770-09307301330


آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
بیوگرافیخواص کلم بروکلیصفحه اصلیدستگاه های لاغری و موضعیکرایولیپولیزمقالاتافتادگی پوستاهمیت لبنیات در تغذیهتغذیه دوران بارداری(1)تغذيه ورزشيCA و تقویت حافظهپوست ،مو و زیباییتازه های پزشکیخدمات کلینیکخبرهاي المپيک لندنسوالات پزشکیسايت هاي مرتبطتالار گفتمانپیامهای کاربرانتخفیف ویژه شب عیدسایتهای دیگرمرکزتنحیف و لیزر آرمیتاهدیه نوروزی