فندق برای مبتلایان به بیماری قند مفید است
فندوق به دلیل دارا بودن مواد نشاسته ای کلسیم پتاسیم فسفر منیزیم سدیم و اهن غذای مناسبی برای مبتلایان یه یسماری قند است.
این گیاه همچنین برای تقویت بدن به ویژه در دوره نقاهت مفید و مقوی روده ها و معده است.
فندوق سموم را از بدن خارج کرده و فشار خون را افزایش می دهد.زنانی که در بین دو عادت ماهانه خونریزی دارند برای درمان ان باید جوشانده پوست فندوق بخورند. بر اساس این گزارش روغن فندق برای از بین بردن سرفه درد سینه و کبد مفید است.
افرادی که کارهای فکری می کنند باید فندق بخورند.زیرا به دلیل داشتن فسفر زیاد مغز را تقویت می کند.
فندق اگر به مقدار کم خورده شود به هیچ وجه مضر نیست ولی افراط در خوردن ان باعث ایجاد نفخ گاز شکم و استفراغ می شود.افراد سرد مزاج باید فندق را با اب و عسل خورده و گرم مزاج ها با سکنجبین میل کنند.
آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021