شهزاد محمدیان

متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا


کرایولیپولیز چندوجهی با

کادر درمان

رفع چاقی موضعی

پيام كوتاه سلامتي

درمان افتادگی و شلی پوست

آدرس مطب

مشاوره ورزشکاران حرفه ای

رفع خطوط ناشی ازبارداری

بهترین برنامه ریزی برای تغذیه

بهترین برنامه ریزی برای تغذیه

برای تنظیم برنامه تغذیه دوقاعده مهم وجود دارد که رعایت آن از سوی هرکی اعم از جوان یا پیر و تندرست یا بیمار ضروری است . اول آنکه هر یک از نیازمندی های بدن باید به اندازه مناسب و مافی به آن برسد دو آنکه به استثنا پخت و پز درست و از روی قاعده مواد غذایی باید تا حد امکان به همان شکل طبیعی خورده شوند.

در انتخاب موادغذایی همواره بجای موائ منجمد یا کنسرو شده باید اولویت به مواد غذایی تازه داده شود و مواد غذایی تصفیه نشده بکاررود و از مصرف غذایی تصفیه شده پرهیز گردد . برخی از مواد غذایی بهترین منابع تامین یکایک نیازهای بدن می باشند و صورت ریز اینگونه مواد که مواد مغذی را بصورت بسیار فشرده در خود دارند پایه ای برای رژیم غذایی هرروز به دست میدهند بدین قرار :

1- یک لیتر شیر که ممکن است شیر کامل یا کم چرب یا پرچرب باشد بهتر است شیر کم چرب با چربی 1 درصد باشد .

هرگاه تندرستی جدا مورد نظر باشد روزانه مقدار 227 گرم ماست کم چرب باید جزو رژیم غذایی در نظر گرفته شود .

2- نان کامل و غلات کامل بعنوان پروانه وزن و فعالیت باید به مصرف برسد . جوانه گندم در غذاهای پختنی بکاررود یا پا به پای غلات خورده شود . هرگاه نیاز بدن به ویتامین های گروه B زیاد باشد و روزانه مخمر آبجو یا جگر یا هردو خورده شود .

3- چند منبع اطمینان ویتامینی A : میوه ها و سبزیهای سبز و زرد ،جگر ،خامه ،کره ، کپسول های ویتامین A برای بزرگسالان وقتی نیاز بدنشان بسیار باشد یا غذا تامین نشود و یا در هردوصورت ،روغن جگر ماهی برای کودکان .

4- مرکبات کامل که بهتر است با سفیدی درون پوست خورده شود . در حدود 227 گرم اب پرتغال یا دارابی تازه صاف نشده یا در حدود 340 گرم آب پرتغال با دارابی منجدیا کنسرو شده ، درصورت تهیه نوع منجد دقت شود قند به آن اضافه نشده باشد .

5- منبع قابل اطمینان ویتامین D طبیعی : روغن جگر ماهی برای کودکان روغن ماهی غلیظ نشده بصورت کپسول برای بزرگسالان ترجیح دارد .

6- نمک یددار فقط مصرف شود و هرگاه از رژیم غذایی که سدیم پیروی میشود یک منبع اطمینان بخشی تامین ید جستجو گردد.

7- یک یا دو قاشق غذاخوری روغن نباتی مایع که با دستگاه فشار سرد گرفته شده باشد ،برای سس سالاد و برای پخت و پز یا چاشنی سبزیهای پخته بکار می رود . روغن لوبیای چیتی (سویا ) یا بادام زمینی یا روغن تخم گل رنگ یا ذرت یا مخلوطی از این روغن ها با2 تا 4قاشق غذاخوری آرد بی نمک گردویها ( که حاوی 50 درصد روغن میباشد ) ترجیح دارد روغنهارا در یخچال نگه داری کنید .

تهیه کننده : دکترشهزاد محمدیان متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا

ادامه مطلب در مقاله بعد ..


آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
بیوگرافیخواص کلم بروکلیصفحه اصلیکرایولیپولیزدستگاه های لاغری و موضعیمقالاتاهمیت لبنیات در تغذیهتغذیه دوران بارداری(1)تغذيه ورزشيCA و تقویت حافظهافتادگی پوستپوست ،مو و زیباییتازه های پزشکیخدمات کلینیکخبرهاي المپيک لندنسوالات پزشکیسايت هاي مرتبطتالار گفتمانپیامهای کاربرانتخفیف ویژه شب عیدسایتهای دیگرمرکزتنحیف و لیزر آرمیتاهدیه نوروزی